Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Jídelní lístek


Tradiční polévky, lehké saláty, lahodné těstoviny, domácí dezerty, steaky z odleželého hovězího masa, pochutiny k pivu a mnoho dalšího...


Předkrmy

Carpaccio z hovězí svíčkové s panenským olivovým olejem, hoblinkami parmezánu, limetkami, rukolou a opečenou bagetkou
A - 1, 3, 7
139 

Filírovaná vepřová panenka "sous-vide", podávaná s cibulovou marmeládou a opečenou bylinkovou bagetou
A - 1, 3, 7
89 

Filírovaný losos v úpravě glavlax, podávaný s malým rukolovým salátkem, citrónovo-koprovým dipem a opečenou bagetkou
A - 1, 3, 4, 7
129 

Polévky

Hovězí vývar z žebra s hovězím masem, nudlemi a kořenovou zeleninou julianne
35 

Šumavská kulajda s houbami a zastřeným vejcem, zdobená čerstvým koprem
A - 3, 7
40 

Česnečka s bramborem, klobásou a chlebovými krutóny
A - 1, 3, 7
35 

Dětská jídla:

Kuřecí miniřízečky obalované v cornflakes, podávané s hranolky a kečupem
A - 1, 3, 7
109 

Saláty

Caesar salát s česnekovými krutóny, hoblinkami parmazánu a kuřecími kousky
A - 7
139 

Rozpečený kozí sýr podávaný na listových salátech s červenou řepou a chilli-medovým dresinkem, sypaný sekanými oříšky, podávaný s opečenou bagetkou
129 

Míchaný salát ze středomořské zeleniny, polníčku a rukoly s medovo-balsamikovým dresinkem a panenským olivovým olejem
89 

Těstoviny a gnocchi

Spaghetti carbonara s restovanými proužky parmské šunky, zdobené bazalkovým pestem a parmezánem
A - 1, 3, 7
119 

Tagliatelle Andalusia - kousky čerstvého lososa restované na šalvěji a česneku s cherry rajčátky a smetanou, zdobené parmezánem
A - 1, 3, 4, 7
149 

Penne all´ Amatriciana - restovaná panchetta se šalotkou, cherry rajčátky a čerstvými feferonkami, zdobené parmezánem
A - 1, 3, 7
109 

Bramborové gnocchi s restovanými kuřecími kousky, čerstvým listovým špenátem, česnekem a smetanou, zdobené parmazánem
A - 1, 3, 7
149 

Naše speciality

Jehněčí kolínko dušené na černém pivě a demi-glace, podávané s bramborovým pyré
280 

Dušená hovězí líčka na červeném víně a kořenové zelenině, podávaná se šťouchaným cibulovým bramobrem, zdobené chipsy z kořenové zeleniny
A - 7
189 

Hovězí cheeseburger s čerstvou zeleninou, karamelizovanou cibulkou, sýrem čedar a hořčičným dresinkem, podávaný s hranolky a kečupem
A - 1, 3, 7, 10
169 

Restované kuřecí kousky v thajské red curry omáčce s kokosovým mlékem, podávané s dušenou rýží
A - 7
179 

V sezamové strouhance smažený sýr Brie podávaný s hranolky a tatarskou omáčkou
A - 1, 3, 7
159 

Tatarský biftek z hovězí roštěné, topinky
A - 1, 3, 10
189 

České speciality

1/4 Konfitované kachny v česnekovém sádle podávané s moravským zelím a bramborovým knedlíkem, zdobené vídeňskou cibulkou
A - 1, 3, 7
169 

Hovězí svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem, brusinkami a šlehačkou
A - 1, 3, 7
149 

Smažený řízek z vepřové kýty s pažitkovým bramborem, zdobený citronem
A - 1, 3, 7
149 

Plzeňský hovězí guláš z krku s houskovým knedlíkem, zdobený cibulkou
A - 1, 3, 7
149 

Steaky

250g
Grilovaný biftek z hovězí panenské svíčkové v kabátku z panchettyDoporučujeme podávat se smetanovou omáčku z čerstvých lišek a pařížskými brambory
349 

250g
Striploin steak z odleželé hovězí roštěné s máslem Café de Paris, servírovaný na špekových fazolkáchDoporučujeme podávat s hranolky
219 

200g
Filírovaný flank steak (hovězí pupek) podávaný s černým kořenem marinovaným v medovo-hořčičném másleDoporučujeme podávat s pepřovou omáčkou a toskánskými brambory
A - 10
199 

200g
Grilovaná vepřová panenka plněná sušenými švestkamiDoporučujeme podávat s omáčkou z portského vína a kroketami
189 

250g
Grilované kuřecí prso „Supreme“, špikované sušenými rajčaty a listovým špenátemDoporučujeme podávat s bylinkovou omáčkou a grilovanou zeleninou
159 

200g
Steak z norského lososa zdobený grilovaným citronemDoporučujeme podávat s grilovanou zeleninou
A - 4
229 

Omáčky ke steakům

Smetanová omáčka z čerstvých lišek
39 

Pepřová omáčka ze zeleného pepře a brandy
39 

Bylinková omáčka
39 

Redukce z portského vína
39 

Přílohy ke steakům

Vařené pařížské brambory s pažitkou
39 

Šťouchané brambory s cibulkou
39 

Toskánské brambory(restované brambory s panchettou, česnekem, rozmarýnem a červenou cibulí)
39 

Špekové fazolové lusky
39 

Grilovaná středomořská zelenina
39 

Salát Coleslaw
39 

Hranolky / Krokety
39 

Opečená bylinková bageta
29 

Chléb / pečivo
20 

Dezerty

Palačinka s horkým lesním ovocem, kopečkem vanilkové zmrzliny a šlehačkou
79 

Citrónový cheesecake s nokem zakysané smetany
59 

Nugátový koláč s vanilkovou omáčkou a domácí skořicovou zmrzlinou
69 

3 kopečky domácí smetanové zmrzliny (dle výběru)( vanilková, skořicová, švestková )
55 

1 kopeček domácí smetanové zmrzliny (dle výběru)
20 

K pivu a vínu

Výběr čerstvých sýrů servírovaný s domácí paprikovou marmeládou a plátky bagety(Sýry dodává rodinná farma p. Hošny z obce Vlčí Jámy)
A - 1, 3, 7
89 

Domácí nakládaný Sedlčanský Hermelín, selský chléb
A - 1, 3, 7
60 

Utopenci, selský chléb
A - 1, 3, 7
55 

Pivní sýr podávaný formou tatarského bifteku, topinky
A - 1, 3, 7
90 

Tlačenka s cibulí, octem a chlebem
A - 1, 3, 7
59